دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه پیشنهاد می دهم در پژوهشکده سرطان سند سیاست گذاری درمان های نوین را تدوین کنید و گفت: درمان های نوین نیاز به یک سند سیاست گذاری دارد.
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری سی تی مگ، حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه در پژوهشکده سرطان معتمد مدیریت انسان گرا و قاطع، استفاده از نیروی انسانی متخصص نسل های گذشته، استفاده از زنان را عوامل موفقیت پژوهشکده سرطان معتمد دانست و بیان کرد: برای بنده زینت بخش بود که در رشته های مختلف اعم از علوم پایه و بالینی و بحث های مهندسی، در کنار آقایان دانشمند از دانشمندان زن هم استفاده شده است و یک شبکه دانشی از جمع این زنان و مردان تشکیل شده است. انصافا پس از انقلاب و در یکی دو دهه اخیر زنان در عرصه های مختلف به ویژه علم و فناوری خیلی درخشیدند.
وی توضیح داد: در این مجموعه از جمع جوانان استفاده شده است. این مجموعه ثابت کرده است که جوانان فاضل و دانشمندی وجود دارند که باید از آنها استفاده کرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فعالیت های دکتر قوام زاده در پژوهشکده سرطان معتمد بیان کرد: دکتر قوام زاده، مسیر ابن سینا را طی می کند، نشان عالی دانش دانشگاه تهران تقدیم ایشان کردند، نسل جوان باید یاد بگیرد که همواره نیاز به دانش اندوزی دارد چراکه یادگیری تمام شدنی است.
وی در بیان پیشنهاداتی پیرامون مشکلات پزوهشکده سرطان معتمد پرداخت و با اشاره به سیاست گذاری امور مختلف به منظور قرار گیری در فرآیند حکمرانی سلامت، گفت: یکی از مولفه های مهم در بحث حکمرانی سلامت، سیاست گذاری است. در حال حاضر مباحثی مثل ویروس درمانی، سلول درمانی، ایمنی درمانی سلولی و سایر گرایشات جدید دستاوردهایی است که با زحمت فراوان به دست آمده است اما این تلاش ها را باید به عنوان یک سیاست در کل کشور توسعه داد.
خسروپناه با اشاره به سندهایی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی نوشته شده است، گفت: درمان های نوین نیاز به یک سند سیاست گذاری دارد. پیشنهاد می دهم در این پژوهشکده سند سیاست گذاری در این حوزه را تدوین کنید که اگر این اتفاق بیافتد تلاش خواهم کرد که این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و ماندگار شود چراکه با دانش قوی که شما در اختیار دارید می توانید این سند را تدوین کنید.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: در سند فقط به بیان سیاست ها و راهبردها اکتفا نکنید و نگاشت نهادی هم مدنظر داشته باشید، باید راهبری ها و وظایفی که دستگاه ها عهده دار می شوند منجر به درمان نوین شود.
استاد خسروپناه با طرح این پرسش که نظریه ما در سلامت چیست، ادامه داد: ضعف های جدی در حکمرانی سلامت داریم که شامل سیاست گذاری، تنظیم گری و تصدی گری است، سیاست گذاری باید تسهیل گر باشد.
وی عنوان کرد: راهبری نیز در تدوین سند مهم است، سند باید به گونه ای باشد که قوانین مورد نیاز در آن ذکر شود و تکالیف دستگاه های مختلف و نهادهای متفاوت برای حمایت از این سند را مشخص کند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ممکن است به این نتیجه برسید که بنیادی برای درمان های نوین شکل گیرد و آن بنیاد این سند را عملیاتی و اجرایی کند.
وی خطاب به پژوهشگران و مدیران پژوهشکده سرطان معتمد اضافه کرد: در حال حاضر چند سال است که دنیا به سمت فناوری کوانتومی رفته و حتما در آینده پزشکی موثر خواهد بود، پیشنهاد می کنم با مجموعه مرکز فناوری کوانتوم دانشگاه شریف نشستی داشته باشید ، رویکرد جدیدی می تواند ایجاد کند و اگر لازم بود در سند آن نکات را مدنظر داشته باشید، در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز میز فناوری کوانتوم راه افتاده است در دانشگاه شهید بهشتی سلول اتمی ساخته شده است، دانشگاه آزاد نیز روی کامپیوتر کوانتومی کار می کند، می توانید در جریان این اقدامات قرار گیرد.
استاد خسروپناه همچنین درباره مشکلاتی نظیر جذب هییت علمی نخبه در پژوهشکده سرطان معتمد تاکید کرد: نکات را به دبیرخانه ارایه دهید تا مورد به مورد پیگیری و گره ها باز شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خسروپناه: سند سیاست گذاری درمان های نوین نوشته شود" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خسروپناه: سند سیاست گذاری درمان های نوین نوشته شود"، کلیک کنید.