ما انسان هایی هستیم که با همه خطاها و سیاه کاری ها پدر خود را فراموش و راه خانه پدری را گم نمی کنیم و امیدواریم و می دانیم که به محض در زدن و چه بسا پیش از در زدن او با مهربانی در را و آغوش خود را می گشاید و اشک از چشمان خطاکار ما پاک می کند و دستی به سروروی ما می کشد و تشت و ابریق می آورد تا دست ورویمان را بشوییم و پاک و مطهر باز هم بر سر سفره کرامت او بنشینیم.
به گزارش سی تی مگ تقی دژاکام در یادداشتی با این عنوان در سالروز ولادت امام علی (ع) نوشت:امام حسن(علیه السلام) نقل می کند که دو مهمان به پدرم وارد شدند که یک پدر و فرزند بودند. امیرالمؤمنین علیه السلام پذیرایی مفصلی از این دو کردند و سپس دیدند که قنبر تشتی و پارچی چوبی آورد تا طبق روال مهمانان دست های خود را بشویند. ناگهان پدرم شتافتند و وسایل شست وشو را از قنبر گرفتند تا خود برای شستن دست های مهمانان اقدام کرده باشند. مهمانان به پای پدرم افتادند که این چه کاری است اما امیرالمؤمنین آنها را قسم داد و گفت من هم انسانی مثل شما هستم؛ بگذارید من این خدمت را بکنم. مهمانان به احترام پدرم اطاعت کردند اما در شستن دست هاشان زود کار را تمام کردند. امیرالمؤمنین به آنها فرمود: به حق امامتی که مرا به خاطر آن احترام می کنید در شستن دست هاتان راحت راحت باشید و فرقی بین من و قنبر قائل نباشید و آنان چنین کردند.
هنگامی که نخستین بار این حکایت را شنیدم به این فکر کردم که امام علی و رسول الله علیهماالسلام به فرمایش پیامبر پدران امت اند و ما را فرزندان خود خوانده اند. این فرزندان گاه در پیچ وخم زندگی روزمره دست به ارتکاب گناهان و خطاهایی می زنند که روحشان را آلوده و جسمشان را فرسوده و نامه اعمالشان را سیاه می کند اما هرچه باشد پای سفره فیض و کرامت آنان و فرزندانشان نشسته اند و روزی می خورند. از این خاندان کریم و از این مهمان نوازان همیشگی بسیار بعید است که پس از پذیرایی هایشان دست های فرزندان خود را نشسته رها کنند و روحشان را با همه چرک ها پاک نکنند و آنها را به حال خود یا حتی به نوکران و قنبران خود واگذارند.
ما انسان هایی هستیم که با همه خطاها و سیاه کاری ها پدر خود را فراموش و راه خانه پدری را گم نمی کنیم و امیدواریم و می دانیم که به محض در زدن و چه بسا پیش از در زدن او با مهربانی در را و آغوش خود را می گشاید و اشک از چشمان خطاکار ما پاک می کند و دستی به سروروی ما می کشد و تشت و ابریق می آورد تا دست ورویمان را بشوییم و پاک و مطهر باز هم بر سر سفره کرامت او بنشینیم. ای امام عزیز! ای صاحب خانه کریم! ای پدر مهربان! یک بار دیگر و این بار در آستانه میلاد پرسرور خودت به پیشت آمده ایم تا به تو و به خودمان تبریک بگوییم اما پیش از آنکه بر سر سفره بنشینیم این شما و این هم دست های آلوده ما… پاکشان کن پاکمان کن.
*بازنشر مطالب دیگر رسانه ها در سی تی مگ به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می باشد.
پایان خبر سی تی مگ
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "یا مولا! دست های آلوده ما را پاک کن" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "یا مولا! دست های آلوده ما را پاک کن"، کلیک کنید.