خبرگزاری سی تی مگ، گروه استان ها: صفای ماه رمضان به برگزاری محافل قرآنی است که در مساجد و تکایا برگزار می شود؛ یک دورهمی مبارک که شمع روشن آن، صوت خوش قاریان است که همگام با نقوش اسلیمی بر در و دیوار مساجد می پیچد و قاریان نوجوان و جوان گل سرسبد این محافل هستند.
«مهدی شکری» یکی از همین قاریان قرآن است که صوت خوش قرایت قرآنش نه فقط در ماه مبارک رمضان که در تمام زندگی اش طنین انداز است.
ساکن آمل است و 18 سال دارد و از 12 سالگی به جمع قاریان قرآن پیوسته است، جمعی که صوتشان او را همچنان مجذوب خود می کند، قبل از شروع هر حرفی از پدر و مادر و اساتیدش تشکر می کند که به علاقه او احترام گذاشته اند و به او در این مسیر کمک کرده اند.
وی در رابطه با اولین جرقه های جذبش به این محافل قرآنی و قرایت قرآن می گوید: از همان کودکی، وقتی تلاوت قرآن را می شنیدم با خودم می گفتم که چقدر این صدای قرآن خواندن قاریان قشنگ و دلنشین است و همین علاقه مرا به سمت تلاوت قرآن کشاند و از 12 سالگی وارد این عرصه شدم و سه سال بعد، در سن 15 سالگی به صورت تخصصی آن را پیگیری کرده ام.
در طی این سال ها، سبک تلاوت قرآنش به تقلید از استاد منشاوی و در دوران بلوغ به تقلید از استاد مصطفی اسماعیل بوده است و 2 رتبه قرایت کشوری و رتبه های متعدد شهرستان و استانی را تنها دستاوردش از تلاوت قرآن نمی داند و می گوید: قرآن تاثیر زیادی بر زندگی و پیشرفت تحصیلی ام داشته و موجب برکت های زیادی در زندگی ام شده است.
این قاری جوان برای بیان نمونه ای کوچک از برکت قرآن در درس هایش، خاطره ای نقل می کند و می گوید: سال دوازدهم بودم و امتحان ترم داشتم و روز قبل از امتحان در مسابقات تلاوت شرکت کرده بودم، درسم را آنچنان که باید در فرصت امتحان مرور نکرده و چند ساعت قبل از امتحان، صفحاتی را به تصادف انتخاب و شروع به خواندن کردم و به برکت قرآن، سوالات از همان صفحات آمده بود و امتحانم را بیست شدم.
مهدی حرف هایش را این گونه ادامه می دهد: قرآن برای من فقط در تلاوت خلاصه نمی شود و معارف آن نیز برایم مهم است، به این معنا که همیشه توجه می کنم که حرف آیات قرآن، مقدمه و نتیجه آن چیست و در آن تدبر می کنم.
وی در رابطه با اثر قرآن بر منش و رفتارش می گوید: خودم متوجه تغییر رفتاریم نشده ام اما خانواده ام می گویند از وقتی وارد این وادی شده ام، اخلاقم تغییر کرده و بسیار بهتر شده است و به والدینم احترام بیشتری می گذارم.
این قاری جوان با اشاره به سخن رهبری در رابطه با اهمیت قرآن، به هم نسل هایش توصیه می کند که هر روز اگر شده، حداقل چند ایه از قرآن را بخوانند، معنای آن را بدانند و در آن اندیشه کنند و به نتیجه برسند و پس از مدتی برکات آن را در زندگی خود مشاهده خواهند کرد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طنین نوای قرآن در محلات مازندران/ تغییر سبک زندگی زیر سایه قرآن – خبرگزاری سی تی مگ | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طنین نوای قرآن در محلات مازندران/ تغییر سبک زندگی زیر سایه قرآن – خبرگزاری سی تی مگ | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.