آفتاب نیوز :
سید احسان خاندوزی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بررسی ها نشان می دهد که رقم واقعی سرمایه گذاری خارجی محقق شده بیش از 5.5 میلیارد دلار بوده است، زیرا برخی از سرمایه گذاران خارجی مبلغی که در کشور سرمایه گذاری کرده اند را در سازمان سرمایه گذاری ثبت نکرده اند.
وی با بیان اینکه امیدواریم در سال 1403 با رفع موانع تولید به ویژه موضوع تسعیر، شاهد افزایش حجم سرمایه گذاری و افزایش تولید باشیم، با اشاره به بازدید از منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و بهره برداری از سه پروژه توسعه ای، گفت: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان دارای ظرفیت های بالایی برای جذب سرمایه گذاری خارجی و داخلی است.
جزییات سرمایه گذاری در میادین نفتی
همچنین محسن خجسته سی تی مگ، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به خبرگزاری سی تی مگ گفت: همانطور که وزیر امور اقتصاد و دارایی اشاره داشتند، بخش نفت با 4.8 میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی کارنامه قابل توجهی دارد. هم اکنون 7 میدان نفتی با سرمایه گذاری خارجی درحال توسعه هستند.
معاون وزیر نفت درپاسخ به اینکه این 4.8 میلیارد دلار در کدام میادین نفتی کشور جذب شده، گفت: میادین شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال پری، پایدار شرق و چشمه خوش، 7 میدان نفتی است که سرمایه گذاران آن خارجی هستند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه “با کشور های مختلفی قرارداد نفتی امضا کرده ایم و یا در حال مذاکره برای امضای قرارداد های جدید نفتی هستیم، گفت: شرکت ملی نفت ایران از سرمایه گذاری تمامی شرکت های ایرانی و خارجی در پروژه های نفتی استقبال می کند و با توجه به ظرفیت های خوب سرمایه گذاری در این حوزه، پیش بینی می کنیم تفاهم نامه ها و قرارداد های جدیدی در دولت سیزدهم، با شرکت های داخلی و هم با شرکت های خارجی به امضا برسد.
تولید گاز ایران در میدان پارس جنوبی از قطر پیشی گرفت
گروه خبرگزاری آنلاین سی تی مگ: محسن خجسته سی تی مگ مدیرعامل شرکت ملی نفت در نشست خبری در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی عنوان کرد: سال قبل درآمد های نفتی ایران به بیش از 35 میلیارد دلار افزایش یافت. هم اکنون بیش از 70 درصد از کالا های موردنیاز صنعت نفت از سازندگان داخلی تامین می شود. در دولت سیزدهم معادل 2.5 میلیارد بشکه به ذخایر هیدروکربوری کشور اضافه و کشف شد. تولید نفت نیز 60 الی 70 درصد افزایش یافت. در دولت قبل سالانه 1.6 میلیارد دلار در بالادست صنعت نفت امضا شد، ولی در 2.5 سال گذشته بیش از 15 میلیارد دلار قرارداد منعقد شده و 4 برابر دولت قبل شده است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: امضای قرارداد توسعه یکپارچه آزادگان یک ابتکار بود که با سرمایه گذاری 12.5 میلیارد دلار تولید نفت را از روزانه 190 به 550 هزار بشکه می رساند. در این قرارداد برای اولین بار 6 بانک در بالادست نفت سرمایه گذاری مستقیم انجام می دهد. همچنین اخیرا توسعه 20 مخزن گازی با حجم سرمایه گذاری 7 میلیارد دلار در اختیار شرکت های پتروشیمی قرار گرفته است.
خجسته سی تی مگ گفت: قرارداد فشارافزایی پارس جنوبی نیز به ارزش 20 میلیارد دلار امضا شده که 900 میلیارد دلار ثروت آفرینی می کند. قرارداداد های ساخت کمپرسور و سکو نیز به زودی امضا می شود. در سال جاری سکوی فاز 13 پارس جنوبی به بهره برداری می رسد که از سال 94 به دلیل ترک فعل اقدامی برای آن صورت نگرفته بود. هم اکنون ما در تولید گاز در میدان مشترک پارس جنوبی از قطر جلوتر هستیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تولید گاز در پارس جنوبی از قطر پیشی گرفت" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تولید گاز در پارس جنوبی از قطر پیشی گرفت"، کلیک کنید.