شرکت برق توکیو (TEPCO) برای بارگیری سوخت در بزرگترین نیروگاه هسته ای جهان آماده می شود؛ این نخستین گام برای بیداری این غول تولید برق پس از فاجعه نیروگاه اتمی فوکوشیما در سال 2011 است.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری سی تی مگ به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، این اقدام ماه ها پس از آن صورت می گیرد که سازمان تنظیم مقررات هسته ای ژاپن (NRA) به نیروگاه نیروگاه اتمی کاشیوازاکی – کاریوا «چراغ سبز» برای فعال سازی مجدد داد.
این سازمان همچنین مجوز شروع سوخت گیری را به کارخانه داده است. برای این منظور، TEPCO اکنون میله های سوخت را به راکتور شماره 7 وارد می کند.
این در حالی است که این نیروگاه هنوز برای شروع تولید برق با موانع دیگری مانند بازرسی های ایمنی بیشتر و تایید فرماندار منطقه روبه روست که موانع ساده ای برای عبور نیستند.
گفتنی است نیروگاه اتمی کاشیوازاکی – کاریوا هنگام تلاش برای بازگرداندن عملیات در سال 2021 به دلیل نقض های امنیتی با مشکلاتی مواجه شد. این نیروگاه قبل از اینکه در سال 2012 از بین برود، دارای ظرفیت تولید برق 8.2 گیگاوات بود که به دلیل یک سری نقض پروتکل ایمنی شناسایی شده تعطیل شد.
این موارد شامل حفاظت ناکافی از مواد هسته ای و چند مورد دیگر بود. با این حال، این مسایل از آن زمان حل تا کنون شده است.
این نیروگاه در استان نیگاتا ژاپن در زمینی به مساحت 4.2 کیلومتر مربع، اولین بار در سال 1985 افتتاح شد و اولین راکتور پیشرفته آب جوش (ABWR) در جهان است. این تاسیسات دارای هفت رآکتور است که پنج رآکتور آن 1.1 گیگاوات ظرفیت دارند و دو راکتور باقی مانده می توانند هر کدام 1365 مگاوات برق تولید کنند.
این تاسیسات اتمی در طول عمر خود به دلیل مشکلات فنی و وقوع زلزله در منطقه، چندین بار تعطیلی جزیی و کامل را تجربه کرده است.
با این حال، پس از فاجعه فوکوشیما، نیروگاه برای مدت طولانی تعطیل شد.
آخرین بیداری نیروگاه، بخشی از جاه طلبی های ژاپن برای راه اندازی مجدد راکتور های هسته ای آفلاین برای تامین امنیت انرژی این کشور و همچنین تلاشی برای کمک به کاهش انتشار کربن آن است. بنابراین، انرژی هسته ای، ژاپن را قادر می سازد تا با توجه به منابع محدود و واردات حدود 90 درصدی انرژی مصرفی اش، در زمینه انرژی خودکفا شود.
همین امر موجب شد، ژاپن تا پایان سال 2022 موضع خود را در برابر سیاست انرژی هسته ای تغییر دهد. افزایش اخیر در برخی از هزینه های انرژی، مانند قیمت گاز طبیعی مایع ((LNG، به تصمیم گیرندگان ژاپنی کمک کرد تا در مورد انرژی هسته ای تغییر مسیر دهند.
شرکت برق توکیو از دیروز (15 آوریل) ارسال همایه سوخت (مجموعه ای از میله ها یا صفحه های سوخت) را به راکتور شماره 7 آغاز و اعلام کرد قصد دارد 872 همایه سوخت را از ذخایر نیروگاه وارد راکتور کند.
این فرآیند نسبتا زمان بر، حدود یک ماه و نیم طول می کشد. طی این مدت برای اطمینان از نصب صحیح میله ها بررسی های دقیقی صورت می گیرد. همچنین ضروری است از فعالیت درست سیستم خنک کننده هسته طبق طراحی، اطمینان حاصل شود.
به همین منظور، شرکت برق توکیو تعداد کارکنان شبانه روزی را نیز از هشت نفر فعلی به 51 نفر افزایش داده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بزرگ ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می شود" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بزرگ ترین نیروگاه برق اتمی جهان بیدار می شود"، کلیک کنید.