بالندگی هنر انقلاب نیازمند ارتقای مدیریت فرهنگی است

بالندگی هنر انقلاب نیازمند ارتقای مدیریت فرهنگی است

سی تی مگ/گیلان رییس حوزه هنری گیلان، بالندگی هنر انقلاب را نیازمند ارتقای مدیریت فرهنگی دانست و افزود: هنر یک پدیده دارای تماس با امر اجتماعی است.

سید رسول منفرد عصر امروز، 28 فروردین ماه در سلسله نشست های «نامیرا» که با محوریت مسیله شناسی هنر انقلاب اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه گفتمان انقلاب اسلامی به ما هویت بخشیده است، اظهار کرد: ایران در پرتو انقلاب اسلامی به اعتماد به نفس رسید و جسارت مستقل فکر کردن را پیدا کرد.

وی بالندگی هنر انقلاب را نیازمند ارتقای مدیریت فرهنگی دانست و افزود: هنر یک پدیده دارای تماس با امر اجتماعی است و هنرمند از رویدادها و روایت ها تاثیر می پذیرد.

رییس حوزه هنری گیلان اهمیت گفت و گو پیرامون هنر انقلاب اسلامی در این استان را مضاعف دانست و یادآور شد: پیشینه حضور گیلان در نهضت های انقلابی تاریخ معاصر ایران، جولان دیگری های انقلاب و حضور و قوت جریان های هنری غیر و بهره مندی از متفکران هنر انقلاب همچون محمد مددپور و غلامرضا رحمدل و هنرمندان بزرگی مانند احمدعلی راغب و کیومرث صابری فومنی از جمله ویژگی های گیلان است.

منفرد جامعه ایرانی را دارای مفاخر الهام بخش در حوزه هنر دانست و خاطرنشان کرد: هنر مسیله انقلاب اسلامی بوده و در گفتمان انقلاب اسلامی، هنر محل بحث و گفت و گو قرار داشت.

وی هنر متعهد و متعالی را مد نظر معمار کبیر انقلاب دانست و تاکید کرد: تاسیس دانشکده های هنر، گسترش سازمان های هنری، تقویت بعد اداری سازمان های حوزه فرهنگ و هنر، اشتیاق به جشنواره ها و اعزام هنرمندان به جشنواره های خارجی و دولتی سازی تولیدات هنری از جمله ایده های ناموفق به کار رفته در مدیریت فرهنگی جمهوری اسلامی در ساحت هنر بوده است.

رییس حوزه هنری گیلان با تاکید بر لزوم بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی، متذکر شد: باید از عناصر موفق هنر انقلاب همچون آوینی ها و طالب زاده ها و سلحشورها الگو بگیریم و به تقویت مراکز موفق تولیدات هنر انقلاب مانند روایت فتح و اوج و عمار بپردازیم و از ظرفیت و تجربه های موفق هنر مردمی نیز بهره مند شویم که یکی از جلوه های آن گروه های سرود است.

وی با اشاره به نقش تحولات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در پرورش هنرمندان انقلابی، اضافه کرد: براساس آیه 227 سوره شعرا، قرآن هنر را در مقابل ظلم و در تماس با تحولات مرتبط با آن قرار می دهد.

منفرد، دستیابی به توفیق در هنر انقلاب را منوط به استمرار و تدریج دانست و بیان کرد: بودجه های دولتی بدون حساب و کتاب، راهزن مدیریت فرهنگی است.

وی محفل سالانه شعرخوانی در محضر رهبر انقلاب را به مثابه یک ویترین برای شعر انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: هنر باید عرضه شود تا مخاطب خود را پیدا کند.

رییس حوزه هنری گیلان، هنر را یک مفهوم انسانی دانست؛ نه یک پدیده قابل مهندسی و گفت: هنر انقلاب اسلامی یک پیکره است و لذا برای تعالی و رونق و غلبه، نیاز به تامین به اندازه عناصر حیات بخش متعدد دارد؛ نه فقط بودجه.

پایان خبر سی تی مگ

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بالندگی هنر انقلاب نیازمند ارتقای مدیریت فرهنگی است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بالندگی هنر انقلاب نیازمند ارتقای مدیریت فرهنگی است"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه