روسیه در مارس که پالایشگاه های چینی، محموله های نفت سوکول سرگردان را خریدند، بزرگترین تامین کننده نفت چین ماند.
به گزارش سی تی مگ، آمار اداره کل گمرک چین نشان داد واردات نفت از روسیه شامل واردات از طریق خطوط لوله و واردات از مسیر دریا، در مارس بر مبنای سالانه، 12.5 درصد رشد کرد و به 10.81 میلیون تن معادل 2.55 میلیون بشکه در روز رسید. این حجم تقریبا نزدیک به رکورد واردات 2.56 میلیون بشکه در روز در ژوین سال 2023 بود.
هفت نفتکش روسی تحت تحریم، سرانجام در مارس، محموله های نفت سوکول را در بنادر چین تخلیه کردند.
بیش از 10 میلیون بشکه نفت عرضه شده از پروژه ساخالین 1 روس نفت در پی مشکلات پرداخت و تحریم های آمریکا علیه شرکت های کشتیرانی و نفتکش های حمل کننده نفت روسیه، در سه ماه گذشته، در دریا سرگردان بودند.
ذخیره سازی نفت روسیه برای ذخایر استراتژیک متعلق به شرکت CNOOC، واردات چین از روسیه را افزایش داد.
طبق آمار شرکت کپلر، واردات نفت از روسیه به چین از مسیر دریا، به رکورد 1.82 میلیون بشکه در روز رسید که شامل 440 هزار بشکه در روز نفت سوکول و 967 هزار بشکه در روز نفت اسپو بود.
روسیه، در طول سال 2023، بزرگترین صادرکننده نفت به چین بود و با وجود تحریم های غربی و سقف قیمت گروه هفت که به تلافی جنگ مسکو در اوکراین وضع شده اند، 2.14 میلیون بشکه در روز نفت به پکن عرضه کرد.
روسیه در هماهنگی با سایر اعضای اوپک پلاس، کاهش داوطلبانه تولید 300 هزار بشکه در روز نفت خام را در سه ماهه اول سال میلادی جاری به اجرا گذاشت.
واردات نفت از عربستان سعودی که سابق بر این، بزرگترین تامین کننده چین بود، در مارس به 6.3 میلیون تن معادل 1.48 میلیون بشکه در روز رسید که در مقایسه با مارس سال گذشته، 29.3 درصد کاهش داشت.
ریاض اعلام کرده است کاهش داوطلبانه یک میلیون بشکه در روز تولید خود را تا پایان ژوین تمدید خواهد کرد و تولیدش را در حدود 9 میلیون بشکه در روز نگه می دارد.
واردات نفت چین از مالزی که گفته می شود محل جابجایی محموله های نفت تحریمی است، در مارس بر مبنای سالانه، 39.2 درصد رشد کرد و به 13.7 میلیون تن معادل 3.23 میلیون بشکه در روز رسید.
بر اساس گزارش رویترز، پس از واردات 352 هزار و 455 تن نفت از ونزویلا در فوریه که در بحبوحه تسهیل تحریم های آمریکا انجام شد، آمار رسمی چین، واردات 375 هزار و 296 تن نفت از ونزویلا را نشان داد.
پایان خبر سی تی مگ
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روسیه بزرگترین صادرکننده نفت به چین ماند" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روسیه بزرگترین صادرکننده نفت به چین ماند"، کلیک کنید.