در گفت وگو با سی تی مگ تاکید شد؛
دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تا مشارکت مردمی نباشد نمی توان شاهد حرکت چرخ دنده های بزرگ و کوچک اقتصادی کشور بود.
محسن زاینده رودی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری سی تی مگ، درباره شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم) با بیان اینکه شعار امسال به عنوان یک راهبرد اساسی کشور از جنبه های مختلفی فابل تحلیل و بررسی است، اظهار کرد: مهم ترین نکته برجسته شعار امسال که با جدیت و حساسیت زیاد بر آن تأکید شده، نحوه و چگونگی(برنامه ریزی) و راهکارهای مشارکت مردمی است.
وی اضافه کرد: این حساسیت و دقت از دو جهت اهمیت دارد؛ نخست برای به سرانجام رساندن اهداف برنامه هفتم که امسال نخستین سال آغاز این برنامه است و دوم اهمیت آن برای تحقق جهش تولید که امر بسیار مهم و بزرگی است که قطعاً با مشارکت مردمی می تواند تحقق یابد.
دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان عنوان کرد: مشارکت مردمی به دلیل ظرفیت های بالای جوانان در نمایشگاهی که به تازگی فعالیت های تولیدی بخش خصوصی با سرمایه و ابتکار خود به معرض دید قرار داده بودند و مورد بازدید مقام معظم رهبری هم قرار گرفت، موجب شد این جرقه برای برنامه ریزی این راهبرد بسیار مهم ایجاد شود.
عضو گروه کشوری اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: حتی اصطلاح چرخ دنده های اقتصادی برای این منظور استفاده شد که تا مشارکت مردمی نباشد نمی توان شاهد حرکت این چرخ دنده های بزرگ و کوچک اقتصادی بود.
اتخاذ سیاست های نابودکننده رانت اقتصادی
زاینده رودی تبیین کرد: البته مشارکت مردمی باید در کنار سایر ابزارها و وسایلی قرار گیرد که اقتصاد کشور را به شکوفایی برساند.
وی افزود: مشارکت مردمی در جهش تولید به عنوان یک راهبرد اساسی مبتنی بر راهکارهایی است که در حوزه های اقتصاد خُرد قابل برنامه ریزی و سیاستگذاری است.
دانشیار گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی یادآور شد: ازجمله این راهکارها می توان به سیاست هایی که منجر به از بین بردن رانت اقتصادی، جلوگیری از ایجاد انحصار و کنترل آثار خارجی (مثبت و منفی) در فرآیند تولید و خدمات و حتی اصلاح قیمت های نسبی و در نتیجه اصلاح الگوی مصرف و بهبود سبک زندگی می شود اشاره کرد که می تواند انگیزه های بیشتری برای مشارکت مردمی مهیا کند.
عضو گروه کشوری اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد که آنچه جامعه دانشگاهیان برای تحقق این شعار بسیار راهبردی باید مورد توجه قرار دهند، ایجاد روحیه امید و تلاش است که می تواند زمینه های حضور جوانان تحصیل کرده را در فعالیت های اقتصادی به طور واقعی ایجاد کند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حرکت چرخ دنده های اقتصادی کشور در گرو مشارکت مردمی" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حرکت چرخ دنده های اقتصادی کشور در گرو مشارکت مردمی"، کلیک کنید.